مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان جنوبی گفت: استفاده از برق خورشیدی و مدیریت مصرف در ساعات پیک، هزینه برق چاههای کشاورزی را رایگان میکند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهدی دادگر در گفتوگو با خبرنگاران از راهاندازی طرحی خبر داد که براساس آن کشاورزان در صورت همکاری بیشتر با برنامههای مدیریت مصرف برق، میتوانند میزان صرفهجویی شده را به نرخی 4 برابر بالاتر از قیمت تأمین برق به فروش برسانند.
وی افزود: بر اساس اعلام توانیر، اگر کشاورزان بتوانند با بهینه سازی سیستمهای برقی چاههای کشاورزی و یا همکاری بیشتر، صرفه جویی بیشتری داشته باشند، برق صرفه جویی شده، به صورت پلکانی افزایشی، با نرخی در حدود دو هزار و 500 تومان به ازای هر کیلووات ساعت یعنی 4 برابر هزینه تأمین برق، از آنها خریداری میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان جنوبی گفت: براساس محاسبات صورت گرفته، صاحب هر چاه کشاورزی با مصرف متعارف، میتواند از این طریق و با اندکی صرفه جویی بیشتر، در حدود 8 تا 10 میلیون تومان از صنعت برق پاداش دریافت کند که البته باید پیشتر این همکاری را به اداره برق منطقه خود اعلام کند.
دادگر بیان کرد: کشاورزان همچنین در صورتی که معادل 80 درصد ظرفیت برقی چاهها را از نیروگاههای خورشیدی تأمین کنند، معافیت لازم را از طرحهای مدیریت بار تابستان خواهند داشت.
وی گفت: در صورتی که کشاورزان در 5 ساعت از شبانه روز که شامل ساعات گرم بعد از ظهر تابستان است با صنعت برق همکاری کنند، هزینه برق مصرفی در بقیه 19 ساعت شبانهروز رایگان خواهد بود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان جنوبی بر اساس اعلام سازمان جهاد کشاورزی استان، به زودی بر اساس تفاهم نامه این سازمان با بانک قرض الحسنه مهر،کشاورزان میتوانند برای راهاندازی برق خورشیدی در کنار چاههای کشاورزیشان، از تسهیلات قرض الحسنه بهرهمند شوند که تاکنون 200 کشاورز برای دریافت این تسهیلات نامنویسی کردهاند.
More Stories
استمرار قطعی برق چاههای کشاورزی در پاییز امنیت غذایی را دچار مخاطره میکند
گلایه کشاورزان از قوانین سخت گیرانه بانک ها برای پرداخت تسهیلات
الگوی کشت در حد حرف باقی مانده است