به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم باغبانی، آقای گرامینسب از محققین حوزه سبزی و صیفی موسسه تحقیقات علوم باغبانی از دستیابی و خالصسازی توده بومی ریحان بنفش با ویژگیهای خاص خبر داد.
به نقل از گرامینسب، خالصسازی توده بومی ریحان بنفش جمعآوری شده از منطقه ملایر از سال ۱۴۰۰ آغاز گردید و در این مسیر بیش از ۵۰۰ ژنوتیپ مختلف به دست آمد که پس از گذشت ۳ سال، از میان این تعداد ژنوتیپ، حدود ۱۰ نمونه خالص و با کیفیت انتخاب شد که دارای ویژگیهای بارز و منحصر به فردی میباشند.
وی افزود بهترین صفت قابل ذکر مقاومت بالای این نمونههای برتر در برابر شرایط دمای بالا و کمآبی و کشت در شرایط گلخانه و فضای باز عنوان نمود. تعداد دفعات برداشت در ژنوتیپهای انتخابی بیش از ۵ برداشت در سال بوده و دارای پتانسیل عملکرد بالاتری هستند. وی رنگ بسیار مطلوب و خوشعطر و دوام و ماندگاری پس از برداشت این تودهها را نیز از صفات مهم حاصله برشمرد.
More Stories
همه انواع خاکها برای پرورش هلو مناسب هستند
7 گیاهی که در مناطق کم آب می توان کاشت
راهنمای کامل کاشت اسفناج از کاشت تا برداشت!