نام محصول: سیب
نام انگلیسی: Apple
نام علمی: Malus domestica
آبیاری برداشت نور خورشید درجه حرارت کشت انجام کار مقدار pH کودهی
متوسط 1 تا 364 روز کامل ℃20 تا ℃24 نهال متوسط 5 تا 6 متوسط
معرفی
سیب یک میوه مناطق معتدل است که در درجه اول به صورت تازه مصرف می شود و درصد کمی از تولید آن برای کنسروها و سایر محصولات فرآوری شده استفاده می شود. سیب چهارمین میوه تولید شده در جهان است.
مراقبت
سیب را می توان با چندین روش مختلف کشت کرد: قلمه، جوانه زنی یا پاجوش. هنگام کاشت درختان، فاصبه بین آنها باید به گونه ای باشد که گرده افشان های کافی صورت بگیرد. در حالت ایده آل باید به ازای هر 2-3 درخت بزرگ یک درخت گرده افشان وجود داشته باشد. سیب به رطوبت کم حساس است، بنابراین بارندگی منظم برای رشد مناسب می باشد. هرس منظم برای شادابی و باروری گیاه بسیار مهم است. تنک کردن میوه ها (تقریباً یک میوه در هر 40 برگ) برای اندازه و کیفیت مطلوب میوه مهم است.
خاک
خاکهای لومی با زهکشی خوب و pH بین 5.5 تا 6.5 برای تکثیر سیب مناسب می باشد. خاک نباید غرقاب یا دارای خاک زیرین متراکم باشند. مالچ مخلوط با مواد آلی می تواند به حفظ رطوبت خاک کمک کند.
اقلیم
سیب یک محصول مناطق معتدل است که در دمای بین 21 تا 24 درجه سانتیگراد رشد می کند. همچنین این گیاه می تواند در ارتفاعات بالاتر (1500-2700 متر از سطح دریا) رشد کند. بارندگی که به طور یکنواخت در طول فصل رشد توزیع شود برای رشد سیب مناسب می باشد. مناطق بادخیز برای درختان سیب مضر است. شرایط خشک و آفتابی به تولید میوه هایی با قند بالا و ماندگاری بیشتر کمک می کند.
More Stories
ویژگیهای اصلی و خصوصیات یک بذرخوب و با کیفیت و تاثیر آن بر عملکرد و تناژ محصول
اثرات کمبود کلسیم در گیاهان
کاشت شوید در مزرعه