نام محصول: انجیر
نام انگلیسی: Fig
نام علمی: Ficus carica
آبیاری برداشت نور خورشید درجه حرارت کشت انجام کار مقدار pH کودهی
متوسط 1 تا 364روز کامل ℃25 تا ℃40 نهال متوسط 6 تا 7.5 متوسط
معرفی
انجیر از جمله گونه های خوراکی متعلق به خانواده توت (Moraceae) می باشد. شواهد نشان می دهد که جنوب عربستان، ایران و سوریه منشا اصلی انجیر خوراکی بوده اند. انجیر در تمام نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری دنیا وجود دارد و به عنوان یک محصول مهم در تمدن های اولیه مدیترانه ای کاشته شده است.
مراقبت
درختان انجیر را در محلی قرار دهید که زنبورها و دیگر حشرات گرده افشان بتوانند به آن برسند زیرا درخت انجیر بدون گرده افشانی مناسب تولید میوه نکرده و یا میوه ها در اندازه ریز شروع به ریزش می کنند. خشکی یا آبیاری نامنظم دلیل دیگر سقوط میوه انجیر از درخت است.
خاک
درخت انجیر را در انواع مختلف خاک از شنی تا رسی سخت می توان کاشت. بهترین خاک برای کاشت این درخت، اراضی لیمونی است. خاک مورد نیاز شنی رسی بوده با اسیدیته در حدود 6 تا 7.5 که برای رشد انجیر مناسب است. این گیاه به خشکی و شوری زیاد مقاوم می باشد.
اقلیم
انجیر گیاهی خزان کننده بوده که ویژه مناطق نیمه گرمسیری است و به زمستان ملایم و تابستان گرم نیاز دارد. به همان اندازه که درخت انجیر به گرمای زیاد مقاوم است، اما سرما یک عامل محدودکننده در کاشت این درخت محسوب می شود. مناطق مناسب کشت از حاشیه دریا تا ارتفاع 1800 متر می باشد.
More Stories
ویژگیهای اصلی و خصوصیات یک بذرخوب و با کیفیت و تاثیر آن بر عملکرد و تناژ محصول
اثرات کمبود کلسیم در گیاهان
کاشت شوید در مزرعه