8 دی 1403

باشگاه کشاورزان جوان

کانون روستازادگان سرزمین آفتاب

استفاده از ساقه گندم برای تولید آرد

تولید آرد از ساقه گندم، موضوعی است که بسیار می‌تواند مورد توجه قرار گیرد چراکه ساقه آن، بیشتر محصول را از نظر وزنی تشکیل می‌دهد.

به گزارش فوددایو، «تام سیمونز» بنیانگذار و مدیرعامل شرکت «د‌سوپلانت»، فرصت را در این ساقه‌ها دیده است. او آردی را تولید می‌کند که از دانه گندم درست مانند آرد سنتی استفاده می‌کند، اما برخی از ساقه‌ها را نیز شامل می‌شود.

آرد تولیدشده،ظاهر، طعم و رفتار مشابه آرد گندم سنتی دارد، اما کالری کمتری داشته و تا شش برابر فیبر و کربوهیدرات خالص کمتری دارد.

این شرکت در حال پردازش آرد برای فروش به خدمات غذایی و تولیدکنندگان است، اما همچنین آن را به ماکارونی تبدیل می‌کند تا مستقیماً به مصرف‌کنندگان بفروشد.

آرد، دومین ماده بهبود یافته سوپلانت است. اولین مورد که در پایان سال 2021 توسط این شرکت عرضه شد، شیرین‌کننده‌ای است که از ضایعات گیاهی مانند بلال ذرت به دست می‌آید.

شیرین‌کننده جایگزین که از طریق فرآیندی شامل تبدیل و پردازش آنزیمی ساخته می‌شود، تقریباً به شیرینی شکر است.

به گفته‌ی مدیرعامل، این شرکت قصد دارد تا یک تامین‌کننده B2B باشد که مواد طبیعی تولید می‌کند و در جهت برآورده شدن سه رکن تغذیه بهبود یافته، پایداری بالا و افزایش امنیت غذایی از طریق فراوانی گام بردارد.

آن‌ها به اطراف نگاه می‌کنند که کجا مواد خام فراوان وجود دارد و چگونه از شیمی برای تبدیل آن می‌توان استفاده کرد.

این شرکت از آنزیم‌ها برای آزاد کردن الیاف مختلف از ساقه‌ها استفاده می‌کند. هدف شکستن الیاف نیست، بلکه آزاد کردن آن‌ها به گونه‌ای است که این ماده بتواند بیشتر شبیه نشاسته باشد.

 

About Author